Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості
Заголовок | Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості |
Тип публікації | Journal Article |
Year of Publication | 2016 |
Автори | Авдєєва, ЛЮ |
Short Title | Nauka innov. |
DOI | 10.15407/scin12.04.012 |
Об'єм | 12 |
Проблема | 4 |
Рубрика | Наукові основи інноваційної діяльності |
Pagination | 12-16 |
Мова | Українська |
Анотація | Обґрунтовано доцільність використання принципу дискретно-імпульсного введення енергії для спрямованого управління процесом утворення ліпідних наноструктур і промислового виробництва функціональних матеріалів з ними для зниження енерговитрат і підвищення продуктивності процесів. Наведено приклад використання ліпідних наноструктур для підвищення ефективності нового виду харчування спеціального дієтичного призначення.
|
Ключові слова | гетерогенні середовища, дискретно-імпульсне введення енергії, ліпідні наноструктури, продукти спеціального дієтичного призначення |